Πολιτική Επιστροφών & Επιστροφών Χρημάτων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ολόκληρη ή μέρος της παραγγελίας εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Η επιστροφή σας θα γίνει αποδεκτή εάν ισχύουν όλα τα ακόλουθα:

1. Η αγορά έχει γίνει αποκλειστικά από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα (ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά)

2. Το προϊόν(τα) είναι στην αρχική του κατάσταση και δεν έχουν αφαιρεθεί ειδικές ετικέτες (π.χ. προστατευτικά, καρτέλες, ετικέτες)

3. Το σημείο επιστροφής πρέπει να περιλαμβάνει την αντίστοιχη ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ.
Όταν παραληφθεί η επιστροφή σας από την εταιρεία μας, θα σας καλέσουμε για να επιβεβαιώσουμε τη διαθεσιμότητα των νέων προϊόντων και στη συνέχεια θα προχωρήσουμε στην αποστολή. Πριν από την παραλαβή των επιστρεφόμενων αντικειμένων, η εταιρεία μας δεν κάνει κρατήσεις νέων προϊόντων.

Επιστρέφει στοιχεία επικοινωνίας:

ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΕΥΠΑΛΙΟ 0, ΤΚ: 33056, ΕΥΠΑΛΙΟ ΔΩΡΙΔΟΣ
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2634306768

Επιστροφή ελαττωματικών εμπορευμάτων

Το κατάστημά μας φροντίζει για την άριστη ποιότητα των προϊόντων μας και σας διαβεβαιώνουμε ότι διενεργούμε όλους τους απαραίτητους ελέγχους πριν τα διαθέσουμε προς πώληση.
Σε περιπτώσεις που δεν υπάρχει διαθεσιμότητα, μπορούμε να διαπραγματευτούμε την αντικατάσταση του ελαττωματικού αγαθού με άλλο ίσης αξίας ή να επιστρέψουμε όλα τα χρήματα που λάβαμε από εσάς (με πίστωση στον λογαριασμό της χρεωστικής/πιστωτικής σας κάρτας, εφόσον τα χρησιμοποιήσατε για τη συναλλαγή, διαφορετικά με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε). Όλα τα έξοδα αποστολής που προκύπτουν από την ελαττωματική διαδικασία επιστροφής καλύπτονται από εμάς. Για αυτό το θέμα, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο siafip@yahoo.com ή τηλεφωνικά στο 2634306768.