Αποστολές & Πληρωμές

Η πληρωμή του τιμήματος της παραγγελίας σας γίνεται είτε με αντικαταβολή, είτε με χρέωση της πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας σας. Αποδεκτές κάρτες είναι οι Visa, MasterCard, Maestro, AmericanExpress, Diners και πληρωμή μέσω MasterPass. Αποδεκτές κάρτες είναι αυτές που εμφανίζονται ως επιλογή στο σύστημα
ηλεκτρονική παραγγελία ή με τραπεζική κατάθεση σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς:

· EUROBANK: GR3602603020000770200552472
· ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: GR490110090000000900116146

Στη φόρμα παραγγελίας πρέπει να συμπληρώσετε τα απαιτούμενα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, για την οποία είστε δικαιούχος, για την οποία είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για τη σωστή εγγραφή και την αλήθεια αυτών. Δεν επιτρέπεται η χρήση πιστωτικής κάρτας τρίτων.
Η χρέωση θα γίνει μετά από έλεγχο της εγκυρότητας αυτής, πιστοποίηση των στοιχείων και διαθεσιμότητα του υπολοίπου, ώστε να καλυφθεί η αξία της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση που η εν λόγω συναλλαγή απορριφθεί από την αρμόδια
Τράπεζα ή το σχετικό δίκτυο, τότε η αγορά δεν γίνεται.
Μόλις το ποσό της παραγγελίας σας καταχωρηθεί σε εμάς, τότε η παραγγελία σας θα σταλεί. Η μεταφορά χρημάτων από τον λογαριασμό σας σε εμάς συνήθως διαρκεί λίγα λεπτά.
Αφού ολοκληρωθεί με επιτυχία η συναλλαγή σας, τότε θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης, όπου θα μπορείτε να δείτε τη συναλλαγή.